Ved uoverensstemmelse mellom cover og tittel gjelder tittelen

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 99,95
Forventet leveringstid
5-7 hverdager

Our customers say:


The Bee Movie


Beskrivelse

Bien Barry B. Benson, der lige er blevet student, er en smule deprimeret over, at hans eneste fremtidsmulighed er at lave honning.

På en flyvetur uden for bikuben bliver han reddet af blomsterhandleren Vanessa, der bor i New York.

Efterhånden som deres venskab blomstrer, opdager Barry, at mennesker faktisk spiser honning og han bestemmer sig for at sagsøge os.

Kommentar

I bikuben skal alle give et bidrag. Lige så snart Barry er færdig med college, skal han begynde på et eller andet job i Honex-koncernen. Der er et rigt udvalg af stillinger, men de handler alle om honning. Det er der ikke rigtigt udfordringer i for Barry, der griber chancen, da han kan komme på togt med pollen-piloterne.

Verden uden for kuben er fascinerende, men desværre kommer Barry på afveje og er lige ved at ende mellem en skosål og et bord! Heldigvis skrider blomsterhandleren Vanessa ind og redder Barry - og det bliver begyndelsen til et smukt venskab.

Barry bryder nemlig biernes tusindårige tavshed over for menneskene ved at sige tak til Vanessa. Hun lærer ham om menneskenes mærkelige verden, men da han på en tur i supermarkedet opdager, at mennesker spiser honning - at de rent faktisk stjæler den fra bierne - bliver han sur (!).

Barry har fundet sin mission i livet: Han vil lægge sag an mod menneskeheden for honningtyveri!

Item details

Medie DVD
Release date 29/04-2008
Original release date 2007
EAN/UPC 7332505001033
Etikett FOX
Udgivelse NC1132536
Genre Animation
Weight (estimated) 124 gram
Region code Region 2 (Europa)
Subtitles Danish
Please note Filmen har ikke undertekster på Norwegian.